Crawford ALS Beachvollybaltoernooi

Over Crawford

Crawford & Company is gevestigd in Atlanta, Georgia, en is een van 's werelds grootste onafhankelijke dienstverleners van oplossingen op het terrein van schademanagement, risicomanagement en de verzekeringssector, alsmede voor zelf-verzekerde entiteiten. Met een uitgebreid wereldwijd netwerk voorziet zij haar klanten vanuit meer dan 70 landen van de gewenste dienstverlening. Sinds 2002 maakt Crawford & Company Nederland B.V. onderdeel uit van Crawford. Met vijf vestigingen in Nederland behoort Crawford & Company in Nederland tot het topsegment in de expertisebranche.

Crawford & ALS

In oktober 2013 organiseerde (Young) Crawford de aller eerste editie van het ALS Beachvolleybaltoernooi. Kleinschalig, met slechts enkele goede relaties. Gewoon een leuke, informele middag met elkaar, dat was het idee. Met de actie werd een bedrag van € 3.250,- euro voor Stichting ALS Nederland bij elkaar gebracht. Het was het begin van een bijzonder relatie waarbij verzekeraars, expertisebureaus, advocatenkantoren en reconditioneringsbedrijven als met elkaar de strijd aangingen tegen ALS. In september onder de naam 'Crawford & Friends' tijdens de Amsterdam City Swim in de grachten van Amsterdam, in oktober bij het Crawford ALS Beachvolleybaltoernooi in Aalsmeer.

Enorme impact

Dankzij de tomeloze inzet van Rianne en Jurgen Baumann, initiatiefnemers en organisatoren van het Beachvolleybaltoernooi, maar ook alle deelnemers en sponsoren van het toernooi is er in de afgelopen jaren enorm veel geld bij elkaar gebracht voor wetenschappelijk onderzoek naar ALS; € 157.470,- . Crawford laat zien dat maatschappelijke betrokkenheid, sportiviteit en informeel netwerken een gouden combinatie zijn.

 

 

Lees meer Lees minder