Crawford Beachvolleybaltoernooi 2016

van totaal € 50.000 (85%)
Campagne is afgesloten

Sporten! Één middag per jaar storten honderden professionals uit de Nederlandse verzekeringsbranche zich in het "glanzend gouden" zand van "The Beach" in Aalsmeer. Een gezellige informele middag waar sportiviteit voorop staat en welke steevast wordt afgesloten met bier en bitterballen. Maar waarom zijn ze zo fanatiek? Kunnen deze professionals niet tegen hun verlies? Zij hebben zich allen gerealiseerd wat een voorrecht het is om met je tenen door het zand te kunnen "wroeten". Het lijkt zo normaal. Je deed dit al als peuter. 

Maar voor mensen met de ziekte ALS is dit niet meer vanzelfsprekend. Hetzelfde geldt voor het zelfstandig naar je mond brengen van dat heerlijke biertje of die te hete bitterbal. Reden waarom zij niet alleen fanatiek zijn op het veld, maar eveneens in het werven van sponsorgelden.

Dit jaar zal het Crawford Beach Volleybal Toernooi voor de vierde keer worden georganiseerd en wel op 13 oktober 2016! Op de vertrouwde locatie van The Beach. 

Crawford heeft zich - met vertrouwde partners aan haar zijde - tot doel gesteld om dit jaar het "glanzend gouden" bedrag van EUR 50.000 bij elkaar te slaan. Heb jij zin in een sportieve middag en wil je ook graag een balletje bijdragen aan het goede doel? Geef je dan op voor deelname aan het vierde Crawford ALS Beach Volleybal Toernooi. 

Zet je in voor onze doelstelling en start nu een actie en maak eenteampagina door te klikken op 'Inschrijven - Samen met anderen in een team'. Je kan natuurlijk ook doneren op het toernooi of je favoriete team of - speler. Aanmoedigen op de dag zelf kan ook en vinden we ook gaaf (mits je het bier betaalt)!

Wil je naast deelname ook een sponsorpakket afnemen? Kijk dan hier voor de mogelijkheden!

SLA met ons ALS de wereld uit! 

Voor vragen kun je tevens contact opnemen met ondergetekende. 

Met sportieve groet, 

Jurgen Baumann 
06-21544328

Programma

Deuren open: 15:00 uur
Eerste wedstrijd: 15:30 uur
Prijsuitreiking: tussen 19:00 en 20:00 uur

Locatie: The Beach, Aalsmeer

Oosteinderweg 247, 
1432 AT Aalsmeer

Oukje Bizot

o.bizot@als.nl