Crawford Beachvolleybaltoernooi 2017

Streefbedrag behaald Normal 7f240957b2c1beb07c36a39d8ef74c36c33f8872
van totaal € 50.000 (113%)
Campagne is afgesloten

Oktober 2013
Voor de allereerste keer organiseerde (Young) Crawford het ALS Beachvolleybaltoernooi. Kleinschalig, met slechts enkele goede relaties. Gewoon een leuke, informele middag met elkaar, dat was het idee. Er zou weliswaar een Goed Doel mee gesteund worden, maar daar werd vooraf niet al te veel van verwacht. Op dat moment was ook nog niet duidelijk of het toernooi vaker gehouden zou worden…

Oktober 2016
Ja, het beachvolleyballen is er dus in gebleven. Sterker nog, het is inmiddels uitgegroeid tot één van DE evenementen in de markt! Plezier, saamhorigheid, en toch de strijd aan gaan met de concurrentie. De strijd om de titel, maar ook de gezamenlijke strijd tegen ALS. Dat is waar het om gaat, en dat is waarvoor wij ons met honderden tegelijk als bezetenen in het Aalsmeerse zand storten.

Gelukkig merken wij een jaarlijkse groei - Groei in naamsbekendheid; groei in animo (er zijn tegenwoordig al relaties die vijf (!!!) teams op willen geven); groei in afwijzingen (we moeten steeds vaker ‘nee’ verkopen omdat we niet méér teams kunnen laten meedoen); en, het allerbelangrijkste, groei in de opbrengst!

Afgelopen jaar hebben wij met het beachvolleybaltoernooi maar liefst € 43.000,00 opgehaald voor Stichting ALS. Daarmee hebben wij ons streefbedrag niet gehaald, maar wel weer een nieuw record neergezet. Inmiddels is het toernooi dan ook het grootste besloten jaarlijks terugkerende evenement dat geld binnenbrengt bij Stichting ALS. Een prestatie waar wij trots op zijn. Een prestatie die wij niet hadden kunnen leveren zonder jullie hulp. Daarom willen wij alle deelnemers en sponsoren nogmaals hartelijk danken voor jullie trouwe steun de afgelopen jaren!

12 Oktober 2017

Beste volleyballers, 

Zoals vorige week al aangegeven, we zitten vol!! Goed nieuws natuurlijk, maar helaas wel minder goed voor de partijen die zich nog in hadden willen schrijven... 

Degenen onder ons met het scherpe oog van een getraind schade-expert zullen opmerken dat op onze website 'slechts' 33 teams staan vermeld, terwijl wij 48 plaatsen beschikbaar hebben. De overige 15 plaatsen zijn al afgenomen door sponsoren of deelnemers die hiervoor ook al hebben betaald. Om te voorkomen dat deze plaatsen door andere partijen opgevuld zouden worden, hebben wij de inschrijving via onze site laten sluiten, doch dit bracht enkele onpraktische consequenties met zich mee. Daarom hebben wij de site weer laten openen. 
Dit betekent niet dat de inschrijving nu weer vrij is! Mocht je alsnog interesse hebben om mee te doen, laat dit dan weten aan mij of aan Rianne Baumann. Wij plaatsen je dan op de wachtlijst en de langstwachtende ontvangt een bericht indien er toch nog een plek vrij komt. 
Partijen die zich alsnog aanmelden via onze site, maar die niet op de deelnemerslijst staan, zullen wij helaas een 'NEE' moeten verkopen. Het team zal dan dus ook weer van de site verwijderd worden. 

Ideeën over hoe wij verder kunnen groeien ontvangen wij ook graag! 

 

De datum voor onze Lustrum-editie staat vast, dus maak alvast ruimte in de agenda! Natuurlijk willen wij de jaarlijkse groei voortzetten. Dit jaar hopen wij dan ook wél dat doel van € 50.000,00 te kunnen behalen. Maar daarnaast willen wij er ook een extra bijzonder feest van maken, omdat Crawford en haar sportieve vrienden al vijf jaar lang op een zo bijzondere wijze de handen ineen kunnen slaan. Het toernooi wordt daarom afgesloten met een heuse beachparty.

  • Tickets voor het feest zijn te koop voor € 10,00 per stuk, u ontvangt hiervoor een aparte uitnodiging met een handige link om aan te melden en te betalen

Wij hopen van harte dat u én aanwezig zult zijn, én het volleybaltenue (weer) uit de kast zult halen, én dat u zich (weer) verleid voelt om één van onze sponsorpakketten af te nemen.

  • Inschrijven team en / of een sponsorpakket afnemen? Kijk dan hier voor de mogelijkheden!
  • Wilt u ons helpen bij het realiseren van onze doelstelling? Start dan met uw team een actie en maak een teampagina door te klikken op 'Inschrijven - samen met anderen in een team'
  • U kunt natuurlijk ook direct doneren op het toernooi, uw favoriete team of - speler

 Voor vragen en / of vernieuwende ideeën kunt u contact opnemen met ondergetekenden. Graag tot 12 oktober!

SLA met ons ALS de wereld uit!

Rianne Baumann en Jurgen Baumann (06-21 54 43 28)

Programma

Deuren open: 15:00 uur
Eerste wedstrijd: 15:30 uur
Prijsuitreiking: tussen 19:00 en 20:00 uur
Beachparty: vanaf 20.00 uur, toegang op vertoon van ticket!

Locatie

The Beach, Aalsmeer
Oosteinderweg 247
1432 AT Aalsmeer

Oukje Bizot

o.bizot@als.nl