MS Amlin tegen ALS

MS Amlin tegen ALS
Normal dc9d13288fefcae0b7271c6a734170a0bd912952
van totaal € 10.000 (107%)
Team is afgesloten

ALS is een dodelijke zenuw-/spierziekte die iedereen kan treffen, 1 voor 1 vallen je spieren uit. Jaarlijks overlijden er 500 mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Met een gemiddelde levensverwachting van 3 tot 5 jaar is er géén hoop op een toekomst.

ALS verwoest levens en richt ook veel schade aan bij diegenen die achterblijven. Er is veel geld nodig voor wetenschappelijk onderzoek naar ALS. Dit onderzoek is volledig afhankelijk van donaties.

MS Amlin vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren. Daarom komt het MS Amlin beachvolleybalteam in actie tijdens de 5e editie van het Crawford ALS Beach Volleybal Tournament op donderdag 12 oktober a.s. Het team bestaat uit:

Wilko Ekelschot / Willy Klaassen / Jonathan Gan / Maarten Liebrecht / Léon Wesselingh / Patrick Amahorseya / Geert-Jan Groen (C).

Een goede sportieve prestatie in het zand is één ding. Hoofddoel is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting ALS Nederland. Helpt u mee?

Uw donatie stellen wij bijzonder op prijs, aan het team óf individueel. En alle bijdragen helpen, groot én klein. Dank u wel!